Inkoop en verkoop van BMW's

Professionele reiniging van uw voertuig

Unieke Service

Wanneer u uw auto wast en deze niet meer de glans en het schone interieur heeft, zoals u dat gewend was, is professionele Carcleaning de oplossing! Ook voor deze service kunt u bij ons terecht.

Al sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in de professionele reiniging van voertuigen, waaronder personenauto's, vrachtwagens, motors, boten en caravans. Tevens kunt u voor reiniging van diverse woonhuis inventaris ook bij ons terecht.

Voor deze unieke service kunt u terecht bij ons filiaal in Sint-Oedenrode.

Uiteraard vindt u deze hoge kwaliteit van reiniging terug in ons eigen aanbod van auto's.

Wat houdt Carcleaning in?

Uw auto wordt compleet professioneel gereinigd in een aantal stappen. Hieronder volgt een korte omschrijving van de werkzaamheden.

Om te beginnen wordt de auto grondig gestofzuigd, daarna gewassen en tevens worden de motorruimte, wielbakken en alle deursponningen ontvet. Daarna vindt het natpolijsten van de lak plaats. Hiermee worden nagenoeg alle krasjes eruit gehaald en de oorspronkelijke glans weer teruggebracht en voorkomen dat u later witte uitslag of poets restanten op of onder rubbers krijgt.

Vervolgens is de bekleding van het interieur aan de beurt. Zowel de vloer, stoelen en hemel worden gereinigd met een speciale machine, waarna deze er weer schoon en fris uit zullen zien. Daarna zal de rest van het interieur gereinigd en afgewerkt worden.

Daarna is de afwerking van de buitenzijde aan de beurt. Het kunststof zal worden behandeld om zijn oorspronkelijke kleur en glans weer terug te geven. Ook de motorruimte krijgt een conserverende behandeling. Eventueel op verzoek worden beschadigde velgen en/of wieldoppen bijgewerkt. Tenslotte zal de auto in een compleet handmatig aangebrachte waslaag worden gezet en als finishing touche de ramen zowel aan de binnen- als buitenzijde worden gereinigd.

Deze gehele behandeling neemt circa 5 à 6 uur (afhankelijk van de mate van vuiligheid) in beslag. Uiteraard is ook een deelbehandeling mogelijk. Zeker is dat de behandeling meerwaarde aan uw auto zal geven.

Mocht u na deze uitleg nog vragen hebben, dan beantwoorden wij die graag.